Raudanpuute Verkkokurssi

Verkkokurssi ‘Rauta Ylös’ kestää 4 viikkoa. Verkkokurssiin sisältyy neljä opetusluentoa. Verkkokurssilaisille perustetaan facebook-ryhmä, jonka avulla ryhmän jäsenet ja verkkokurssin pitäjä voivat kommunikoida. Verkkokurssi on syvällisempi kattaus niistä asioista, joita esitellään RAUTA YLÖS työkirjassa.

Verkkokurssin tärkeä anti on tieteellisiin julkaisuihin perehtyminen, joiden avulla verkkokurssille osallistuja oppii näkemään rauta-ongelmat kokonaisvaltaisesti. Tärkeä oppi on myös, että hemoglobiini (S-Hb) ei riitä kertomaan kehosi rautatilanteesta. Tästä on hyvin paljon, mutta liian vähän käytettyä, tieteellistä tietoa olemassa. Verkkokurssilla opiskellaan anemian eri muodot, verikokeet, jotka osoittavat kehosi rauta-taseen, miten sinun pitää syödä, jotta rauta imeytyy, miksi rauta ei imeydy, mitä oireita raudanpuutteeseen liittyy, miten raudanpuutetta hoidetaan ja milloin on syytä hakeutua rauta-infuusioon.

VERKKOKURSSI

Moduli 1 – Rautatasetta koskevat laboratoriokokeet.

Moduli 2 – Miten hoidan raudanpuutetta.

Moduli 3 – Eri anemiat ja miten rauta toimii kehossa.

Moduli 4 – Tieteellisten julkaisujen esittely ja varatuomari Joni Siikavirran haastattelu

Hinta on edullinen 29,90 €, koska kurssi on pilottikurssi. Päivitetty RAUTA YLÖS julkaistaan lähiaikoina. Nyt pilottikurssin ostavat saavat bonuksena päivitetyn verkkokurssin.

Ilmoittaudu verkkokurssille tästä
– sähköisen työkirjan RAUTA YLÖS sekä
– pdf-tiedoston, jossa saat monenlaista tietoa raudanpuutetta kuvaavista laboratoriokokeista
– lisäksi 3 ensimmäistä ilmoittautujaa saa ilmaisen FLT-valmennuksen valitsemasi terveysongelman selvittämiseksi
– jos ostat verkkokurssin ennen 25.7.2018, saat FLT-valmennukset puoleen hintaan (1 kerta, 3 kertaa tai 5 kertaa)

Nähdään ja kuullaan verkkokurssilla <3 !